Antena Căutare

Bolidul de 140.000 de euro cu care Patriarhul Daniel a sosit la Catedrala Mântuirii Neamului nu are poliță RCA validă! Explicațiile Patriarhiei

Patriarhul Daniel a venit duminică, la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului într-un Mercedes-Maybach S600. Câțiva curioși au verificat numărul de înmatriculare și au descoperit că autovehicului nu are poliță RCA valabilă!

Patriarhul Daniel a venit duminică, la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului într-un Mercedes-Maybach S600. Câțiva curioși au verificat numărul de înmatriculare și au descoperit că autovehicului nu are poliță RCA valabilă!

Bolidul de 140.000 de euro cu care Patriarhul Daniel a sosit la Catedrala Mântuirii Neamului nu are poliță RCA validă! Explicațiile Patriarhiei

În imaginile surprinse de fotografi duminică, la sosirea Preafericitului Daniel, numărul de înmatriculare a bolidului de lux se poate observa. Dacă introducem datele pe site-ul bazei de date CEDAM, putem afla că autoturismul nu are poliță RCA valabilă!

Bolidul de 140.000 de euro cu care Patriarhul Daniel a sosit la Catedrala Mântuirii Neamului nu are poliță RCA validă! Explicațiile Patriarhiei

Vă reamintim că polița RCA este asigurarea obligatorie de Răspundere Civilă Auto, prin care terții prejudiciați în urma unui accident auto sunt despăgubiți. Aceasta asigurare se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania. Cei care circulă pe drumurile publice fără RCA valabil se află în ilegalitate și sunt amendați.

EXPLICAȚIILE PATRIARHIEI

Patriarhia a declarat, prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu, că Patriarhul are rang de șef de stat, fiind nevoit să folosească o mașină a Serviciului de Protecție și Pază (SPP).

„Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen. Patriarhul nostru a trebuit să urce în acea mașină care NU aparține Patriarhiei”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, citat de Digi24.ro.

Tragedie în Vatra Dornei! O fetiță de un an a ars de vie. Cum a fost posibil. Atenție, imagini tulburătoare! – VIDEO... Tot mai mulţi părinţi ocupaţi îşi găsesc salvarea în „Şcoală după şcoală". Cât costă o zi în acest program...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x