Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Proful Iohannis: "Nu lăsați să stea nimic în calea ambițiilor voastre." Ce le-a urat elevilor care urmează să susțină examenele

Președintele României, Klaus Iohannis a adresat un mesaj, luni, de 1 iunie, tuturor copiilor, mulțumindu-le pentru eforturile depuse în perioada pandemiei, de a respecta regulile stricte și le-a transmis celor care se pregătesc pentru examenele naționale „succes”.

Președintele României a adresat un mesaj de 1 iunie către toți copiii. Ce le-a urat elevilor care urmează să susțină examenele

„Dragi copii,

Anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol.

Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere.

Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp.

Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii.

Cum îți afli rezultatele la probele orale de la Bacalaureat: Se fac medii din toți anii de liceu și se echivalează

Celor care veți susține în curând examenele de evaluare națională și bacalaureat, vă doresc mult succes.

Anul acesta condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine.

Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre.

Bacalaureat 2020. Nu se va rotunji nota! Cum se vor echivala competențele pentru utilizator mediu, avansat sau experimentat

Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă.

La mulți ani, cu multe bucurii!”, a transmis Klaus Iohannis, de Ziua Copilului.

Iohannis anunță ce se va întâmpla cu Evaluarea Națională: "a apărut o problemă". Sunt vizați elevii bolnavi

Recomandari