Antena Căutare

Michael Schumacher, internat într-un spital din Paris! Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul pilot de Formula 1

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, a fost transportat, luni, la Spitalul Georges Pompidou din Paris, însă deocamdată nu se cunosc alte detalii. 

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, a fost transportat, luni, la Spitalul Georges Pompidou din Paris, însă deocamdată nu se cunosc alte detalii.

Potrivit presei internaționale, Michael Schumacher a fost adus la Spitalul Georges Pompidou din Paris cu o ambulanță, tocmai din Geneva, Elveția.

Citește și: Noi dezvăluiri incredibile despre Michael Schumacher! Managerul lui a spus totul!

Fostul pilot german a fost internat în secţia de chirurgie cardiovasculară a spitalului din Paris. Aceeaşi sursă susţine că Michael Schumacher beneficiază de un tratament cu celule stem, care au rol antiinflamator.

Citește și: Familia lui Michael Schumacher a luat marea decizie, la șase ani de la accident! „E o dovadă de curaj...”

Schumacher s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot

Două fetițe născute prematur, infectate cu o bacterie extrem de periculoasă! Medicii atrag atenția: ”Poate fi fatală, da...  Alexandru Cumpănașu, anunț de ultimă oră: ”Vrem realizarea unui experiment pentru a ști dacă în butoiul lui Dincă putea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x