Antena Căutare

Mii de cupluri din toata tara s-au distrat de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor a adus zambetul pe chipurile a mii de cupluri din toata tara. Fie ca au ales sa isi duca iubitele la restaurant, intr-o piscina plina cu spuma sau intr-un bar in care au baut bere si s-au uitat la meciul de fotbal al Stelei, domnii au stiut sa-si faca iubitele fericite si sa le fure un sarut pasional.

Doamnele si domnisoarele care au ajuns la Baile Felix au avut parte de o petrecere inspumata, la propriu. Zeci de cupluri de indragostiti au preferat atmosfera incinsa din bazinele cu apa termala, in locul unui retaurant aglomerat. Si iubirea nu a tinut cont de varsta.

La fel de neconventional au sarbatorit si alte cupluri. Microbisti infocati, domnii n-au putut sa aleaga intre cele doua mari iubiri din viata, asa ca le-au adus in acelasi loc.

Petrecera a continuat, apoi, in club, unde tinerii au dansat si s-au distrat pana dimineata. Printre ei si o pereche de proaspat insuratei, care au ales sa-si uneasca destinele dupa fix 10 ani de relatie. Si cativa tineri din Tirgu-Mures au profitat de Ziua Indragostitilor ca sa-si uneasca destinele, dar numai pentru o zi.

Nici primarul Radu Mazare n-a stat acasa intr-o zi asa de speciala: „Eu nu sarbatoreasc Valentine’s Day. Stii de ce? Mie mi-ar trebui un Valentine’s Week. Sau a weekend and a half. Asa, cu Valentine’s Day e problema.”

Cu BOMBA langa soba: "Am vrut s-o tai, s-o sparg si s-o bag pe foc!"... Un pitestean a dat in judecata cinci preoti pe motiv ca nu l-au exorcizat cum trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x