Antena Căutare

Mile, mereu langa oameni

Cei pe care i-a ajutat Mile Carpenisan nu l-au decorat. Se roaga, simplu, pentru odihna sufletului sau. Sunt oameni pe care inundatiile din Banat i-au lasat fara case, apa si hrana. Guvernul dadea ordine de la Bucuresti, dar Mile si-a riscat viata, a fost acolo si i-a ajutat sa nu moara de foame.

Mile Carpenisan si colegul sau, operatorul Alexandru Mandici, au decis sa schimbe soarta sinistratilor in urma inundatiilor din Banat. Era in 2005. "Am fost in multe locuri de razboi afectate de bombardamente, dar parca pe nicaieri nu am vazut asa dezastre ca aici, in urma inundatiilor", spunea atunci Mile.

Mai bine de doua luni au stat Mile Carpenisan si cameremanul sau in zona afectata de inundatii, iar materialele lor au sensibilizat opinia publica si au facut ca ajutoarele sa fie distribuite mai rapid catre ei care aveau nevoie de ele.

De-abia dupa 3 luni statul a trimis materiale de constructie, insa nimic de mancare, iar culturile de vegetale au fost complet distruse iar animalele din curtile oamenilor au murit pe capete.

Un supermarket iesean a introdus panoul rusinii, cu chipurile hotilor prinsi... Mile Carpenisan, ultimul jurnal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x