Antena Căutare

Milioane de medicamente contrafacute comercializate pe internet au fost confiscate

Aproape patru milioane de medicamente contrafacute care urmau sa ajunga la vanzare pe internet au fost confiscate in toata lumea. Acestea ar fi putut sa ii imbolnaveasca si mai rau pe pacientii la care ar fi trebuit sa ajunga.

Si Romania a participat la aceasta actiune, alaturi de alte 100 de tari. Pentru ca este vorba despre medicamente care se vand pe internet, pacientii romani ar fi putut oricand avea acces la ele.

Produsele contrafacute sunt extrem de variate. Anul trecut, intr-o actiune similara, politistii au capturat antibiotice, antidepresive, medicamente anticancer, dar si pastile de slabit sau suplimente nutritive.

Asa ca, mare atentie, daca ati cumparat sau aveati de gand sa cumparati pastile de pe internet. Va puteti trezi ca ati dat banii pe medicamente care, in cel mai fericit caz, nu au niciun efect. Cel mai bine este sa cumparati medicamentele direct din farmacie.

Primul adapost din tara pentru caini, magari si cai a fost inaugurat la Cernavoda... Noua afacere a traficantilor de droguri: Vand seminte de cannabis pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x