Antena Căutare

Ministerul Sănătăţii a acordat avizul de principiu pentru construcţia unei clădiri noi la Institutul Marius Nasta, în locul actualului sediu Zerlendi; investiţia este estimată la 64 de milioane de lei

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucureşti, Beatrice Mahler, anunţă că a primit de la Ministerul Sănătăţii avizul de principiu pentru construcţia unei clădiri noi, în locul actualului sediu Zerlendi. Clădirea care va fi înlocuită are peste o sută de ani şi necesită o soluţie rapidă pentru a oferi condiţii decente pacienţilor. Investiţia este estimată la 64 de milioane de lei, pentru o clădire cu subsol, parter şi şase etaje.

”Cu bucurie vă anunţ că, după multiple demersuri, întâlniri, cereri, solicitări, articole de presă astăzi am făcut un prim pas necesar şi important. Am primit de la Ministerul Sănătăţii avizul de principiu privind construcţia unei clădiri noi în locul actualului sediu Zerlendi. Clădirea actuală este veche de peste 100 ani şi necesită o soluţie rapidă pentru a oferi condiţii decente pacienţilor”, a scris managerul Institututlui Marius Nasta pe contul de Facebook.

Potrivit acesteia, este vorba despre o clădire cu subsol, parter şi şase etaje.

”Din momentul în care am preluat mandatul de manager al Institutului Marius Nasta priorităţile mele au fost legate de îmbunătăţirea continuă a condiţiilor de muncă pentru creşterea calităţii actului medical, respectarea procedurilor şi identificarea de soluţii pentru îmbunătăţirea şi schimbarea infrastructurii institutului. Este un prim pas, mai sunt mulţi de făcut, dar este important ce am reuşit astăzi să obţinem-noi comunitatea din Institutul Marius Nasta”, a mai scris Beatrice Mahler.

Valoarea investiţiei se ridică la 64 de milioane de lei.

Sursa : news.ro

Numărul deceselor cauzate de coronavirus atinge cote alarmante. Peste 200 de bolnavi au murit într-o singură zi... Timiş: Şase accidente rutiere, cu şapte răniţi şi un bărbat decedat, din cauza poleiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x