Antena Căutare

Aerul polar a adus deja un episod violent de ninsori. Moldova, paralizată în viscol. Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

Gerul Bobotezei s-a resimţit doar la munte! Însă, urmează două nopţi şi două dimineţi cu cele mai scăzute temperaturi din acest sezon. Aerul polar a adus deja un episod violent de ninsori.

Aerul polar a adus deja un episod violent de ninsori. Moldova, paralizată în viscol. Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare Galerie
Viscol în mai multe județe din Moldova

În ultimele ore, viscolul a blocat Moldova şi tot sud-estul ţării. Mai multe maşini au rămas înzăpezite pe şoselele acoperite de gheaţă şi zăpadă. Iar un val de ceaţă a provocat un grav accident pe o pârtie din Maramureş.

Drumuri blocate în Suceava din cauza viscolului

Aerul polar s-a resimţit din plin în Moldova. Viscolul a blocat drumuri în Suceava şi a pus vieţi în pericol. Sub stratul de zăpadă, pe asfalt, a fost polei. Maşinile derapate au ajuns pe câmp şi doar tractate au putut fi readuse pe şosea. Martorii au făcut munca autorităţilor.

Un drum judeţean a fost închis pe o lungime de 14 kilometri din cauza viscolului. Şoferii acuză autorităţile că nu intervin din timp.

La munte, temperaturile au scăzut până la minus 15 grade, iar un val de ceaţă a pus în pericol turiştii. Pe pârtia din Borşa, în Maramureş, un bărbat de 53 de ani care schia s-a izbit puternic de trunchiul unui copac. Medicii l-au transportat la spital cu leziuni la şold.

Vremea în zilele următoare

Gerul Bobotezei se prelungeşte. În următoarele două nopţi, temperaturile vor scădea până la minus 11 grade în Braşov şi Sibiu, iar la Miercurea Ciuc, se vor înregistra minus 19 grade. Mâine, în Bucureşti, nu vom avea mai mult de 3 grade Celsius. Meteorologii spun că, începând de joi, vremea se va încălzi din nou în toată ţara.

O româncă a murit în Marea Britanie, la șapte ore după ce a născut. Medic: ”Nu a primit sângele necesar pentru a supravi... Cazul femeii arse în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca - Ministrul Sănătăţii prezintă marţi concluziile verificăril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x