Antena Căutare

Moment de groază, la Dâmbovița! Muncitorii săpau în pământ când au făcut o descoperire uriașă, chiar lângă o casă

Locuitorii unui comune din Dâmbovița au trăit momente de panică după niște muncitori care săpau în zonă au făcut o descoperire șocantă în pământ! Oamenii au chemat imediat poliția!

Locuitorii unui comune din Dâmbovița au trăit momente de panică după niște muncitori care săpau în zonă au făcut o descoperire șocantă în pământ! Oamenii au chemat imediat poliția!

Locuitorii unei comune din judeţul Dâmboviţa au trecut prin momente de panică, după ce muncitorii care lucrau la decopertarea unei străzi au dat peste un proiectil. Lucrătorii au făcut exact ceea ce trebuie: au anunţat autorităţile. Iar pirotehniştii au venit să recupereze proiectilul.

Muncitorii lucrau la decopertarea străzii Vâlcea, din comuna Aninoasa, când, într-un moment mecanicul de pe utilaj a simţit o rezistenţă în zona cuvei şi a coborât să vadă despre ce este vorba.

DESCOPERIRE URIAȘĂ, CHIAR LÂNGĂ O CASĂ

Un proiectil de mari dimensiuni era prins într-o bucată de ciment, chiar în faţa unei curţi. Aşa că a alertat autorităţile.

Echipa de pirotehnişti sosită la faţa locului a izolat zona şi a săpat pentru extragerea proiectilului.

Colonel Eduard Telea, purtător de cuvânt al ISU Dâmbovița: „În urma unui apel la 112, echipa pirotehnică a ISU Basarabia Dâmboviţa, a intervenit în localitatea Aninoasa, pe strada Vâlcea pentru ridicarea unui element de muniţie, respectiv a unui proiectil cu calibru 152 de mm, provenit din al doilea Război Mondial”

Elementul de muniţie a fost ridicat de pirotehnişti şi urmează să fie distrus într-un poligon specializat.

Medicii nu l-au mai putut salva! Alexandru, polițistul din Caracal care s-a împușcat cu arma din dotare, a murit, la spi... Accident mortal în București. Un biciclist și-a pierdut viața pe Șoseaua Pantelimon. Polițiștii încearcă să înțeleagă cu...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x