Antena Căutare

Momente de panică la Salina Ocnele Mari! Un autobuz a luat foc, în mers, în interiorul unei galerii

Autobuzul transportase câţiva muncitori în subteran şi se întorcea să mai mulţi turişti care urmau să viziteze salina. Autovehiculul a luat foc cam la un kilometru de gura de ieşire, iar în el, era doar şoferul.

Autobuzul transportase câţiva muncitori în subteran şi se întorcea să ia mai mulţi turişti, care urmau să viziteze salina. Autovehiculul a luat foc, la un kilometru de gura de ieşire, iar în el, era doar şoferul.

Două autospeciale de pompieri şi două ambulanţe au ajuns în zonă, însă din informaţiile de până acum, nimeni nu a fost rănit. Salina s-a închis şi va rămâne aşa toată ziua, cel puţin. Rămâne de văzut din ce cauză a luat foc autobuzul.

Veste bună pentru bugetari! Vor avea salarii mai mari. Legea a fost adoptată în Parlament... VACANŢA DE VARĂ 2017 începe pe 17 iunie. Structura completă a noului an şcolar. Când se întorc elevii la şcoală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x