Antena Căutare

Momente înfiorătoare la Braşov! Doi îngrijitori au fost atacaţi de un urs! Jandarmii au intervenit imediat (VIDEO)

Alertă la grădina Zoologică din Braşov. Doi angajaţi au fost atacaţi de un urs, chiar în cuşca animalelor. A fost nevoie de jandarmi pentru ca victimele să poată fie scoase din ţarc.

De dimineaţa unul dintre îngrijitori a intrat în cuşca celor trei urşi de acolo. Din senin, a fost atacat de unul dintre animale. Omul a strigat după ajutor, iar un coleg a intrat în cuşcă cu o bucată de prăjitură. A încercat în zadar să distragă atenția ursului. Animalul l-a atacat şi pe el. Un vizitator a fost cel care a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor.

Mai mult, bărbatul a avut prezenţa de spirit să închidă poarta cuştii animalelor înainte ca acestea să iasă. Imediat la faţa locului au venit două echipaje Smurd. Şi salvatorii au avut nevoie de ajutor ca să poată intra în cuşca animalelor.

În timp ce jandarmii ţineau urşii la distanţă, medicii i-au scos din cuşcă pe cei doi răniţi. Unul dintre îngrijitori era conştient, dar suferise multiple răni. Colegul său, însă, era în stare foarte gravă. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Este primul incident de acest gen de la Grădina Zoologică Braşov. Inspectorii ITM sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă au fost respectate normele de protecţia muncii. Conducerea grădinii zoologice trebuie să decidă astăzi soarta ursului care i-a atacat pe cei doi îngrijitori.

Grevă la metrou! Siguranța călătorilor este în mare pericol! Când se întâmplă... Legea Pensiilor 2018. Cine rămâne fără pensia de invaliditate și ce modificări sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x