Căutare Live

Video. Cursă nebună în București! Un șofer vitezoman spulberă bariera de la o trecere cu cale ferată din București

Scene de groază surprinse cu camerele de supraveghere CFR! Un șofer vitezoman acroșează bariera coborâtă]n dreptul unei treceri la nivel cu cale ferată. Bărbatul avea o viteză năucitoare și a trecut ca un fulger prin bariere, derapând pe partea cealaltă 

Scene de groază surprinse cu camerele de supraveghere CFR! Un șofer vitezoman acroșează bariera coborâtă]n dreptul unei treceri la nivel cu cale ferată. Bărbatul avea o viteză năucitoare și a trecut ca un fulger prin bariere, derapând pe partea cealaltă

Șoferul surpins în imagini a dat dovadă de o totală lipsă de responsabilitate, motiv pentru care compania CFR a tras un mare semnal de alarmă. În primul rând, acest bărbat a pus în pericol viața a sute de călători care puteau fi victimele unui impact între autoturism și trenul care circula cu 160 km/h în acea zonă, iar în al doilea rând, în preajma puteau fi alți participanți la trafic, dar și pietoni.

Iată mesajul publicat de CFR Infrstructura pe pagina oficială de Facebook:

"Bucureşti, 20 mai 2019

Inconştienţă sau teribilism la trecerea la nivel din zona Andronache!

Nu puţine sunt situaţiile în care şoferii inconştienţi ignoră semnalizarea de la trecerile la nivel şi forţează traversarea printre barierele aflate în poziţia orizontală, considerând că astfel fentează trenul.

Un astfel de caz a fost surprins de camerele de luat vederi de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Andronache, duminică, 19 mai 2019, în jurul orei 09:43, când un şofer inconştient forţează traversarea trecerii la nivel, prin lovirea semicumpenei aflată deja în poziţia orizontală.

♦ O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul!
♦ O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau al pietonilor!
♦ O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!
♦ O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!

Menţionăm faptul că trecerea la nivel cu calea ferată din imagini este situată între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 13+958, în zona cartierului Andronache, parte componentă a magistralei Bucureşti Nord - Constanţa, unde viteza maximă de circulaţie a trenurilor de călători este de 160 km/h.

Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!"

Ploile torenţiale şi vijeliile au măturat vestul țării și vor cuprinde toată țara. Vijelia a rupt acoperișuri la Timișoa... Metoda incredibilă prin care trei români au spart un bancomat din București! Oamenii au sunat la 112!...
Ultimele știri