Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Monica Anisie, ministrul Educaţiei: Nu există motivul închiderii şcolilor. Fac un apel la calm pentru părinţi şi cadrele diactice

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, declară că nu există motivul închiderii şcolilor şi face un apel la calm pentru părinţi şi cadrele diactice

“La momentul acesta fac un apel la calm pentru părinţi şi cadrele diactice, pentru că nu există motivul închiderii şcolilor”, a declarat luni dimineaţă ministrul Educaţiei, Monica Anisie, la Antena 3, conform Edupedu.ro.

Ministrul a declarat că nu există decât 4 cazuri confirmate, 4 cazuri de elevi care au fost diagnosticaţi cu Coronavirus, iar doi dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimişi de la spital acasă, a precizat Anisie.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat luni măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus - suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol - şi avertizează că va merge până la demiterea managerilor care nu respectă cu stricteţe măsurile. Ea s-a pronunţat în favoarea suspendării temporare a cursurilor în şcoli şi grădiniţe. Totodată, Firea a spus că, dacă se vor închide şcolile şi grădiniţele, nu este recomandat ca părinţii să îi ducă pe copii la locurile de joacă şi sălile de cinema din mall-uri. Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat că toţi primarii de sectoare sunt de acord cu închiderea temporară a cursurilor.

Sursa : news.ro

Recomandari