Antena Căutare

Medicul Monica Pop rupe tăcerea: "Au fost trecuți morții la COVID, deși nu aveau treabă. Curg reclamațiile"

Monica Pop lansează acuzatii grave și spune că există morți înregistrați pe listele de "covid", deși unii nu aveau nicio legătură cu virusulul. Mai mult, medicul susține că sunt numeroase reclamații venite din partea familiilor victimelor. 

Medicul Monica Pop rupe tăcerea: "Au fost trecuți morții la COVID, deși nu aveau treabă. Curg reclamațiile" Galerie
Medicul Monica Pop susține că există nereguli la listele cu pacienții decedați de Covid-19

Într-o declarație la Antena 3, Monica Pop spune că există nereguli grave cu privire la listele cu morți de Covid-19.

”Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să... numărul nu e corect.

Citește și:

România, lovită de al doilea val de coronavirus?! Ce spune medicul Alexandru Rafila despre creșterea alarmantă a cazurilor

Sunt reclamații de la oameni care au spus că părinții lor nu au avut nicio legătură cu nimic, au murit, iar pe certificatul de deces asta scrie, COVID. Categoric sunt și derapaje de genul ăsta. Nu spun că toate. Oamenii au trimis poze după certificat. Și eu spun să vă interesați că numărul de morți e mult mai mare pe care îl spune domnul președinte, care e foarte delicat și vrea să împarte și capra și varza.

Din păcate, cu numărul ăsta nu se poate, pentru că a fost o discriminare foarte mare. Pacientul e pacient, indiferent de boala lui. Eu știu foarte bine, și din postura de medic, și din cea de pacient, că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze nicăieri.”, a spus medicul, pentru sursa citată.

România, lovită de al doilea val de coronavirus?! Ce spune medicul Alexandru Rafila despre creșterea alarmantă a cazuril... E potop în România. Mașini luate de ape și oameni care și-au văzut casele înghițite de ploi - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x