Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Monica Pop, scenariu trist în privința vaccinului împotriva Covid-19: „Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta...”

Dr. Monica Pop susține că perspectiva găsirii unui vaccin împotriva Covid-19 este una puțin probabilă. Potrivit medicului român, testele nu garantează dezvoltarea unui remediu care să scape omenirea de virusul mortal, așa cum nici pentru HIV nu a fost posibil.

Monica Pop, veste proastă în privința vaccinului împotriva Covid-19

"Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta, deci, eu cred că nu. Și, dacă va exista, în orice caz, nu mai repede de zece ani! Dar nu e ok să vină repede, să știți”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

”Trebuie testat și văzut dacă nu are efecte secundare. Uitați ce se întâmplă acum. E foarte important lucrul acesta! Dacă se inventează un vaccin și el face mai rău decât virusul, am făcut ce?! Deci, nu se poate repede!”, a mai susținut Monica Pop.

Citește și: Dezvăluire de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”

SUA a plătit două miliarde de dolari pentru a 100 e milioane de doze ale unui presupun vaccin

Statele Unite ale Americii au anunțat că plătesc 1,95 de miliarde de dolari pentru a achiziţiona 100 de milioane de doze ale unui eventual vaccin împotriva SARS-CoV-2 dezvoltat de alianţa germano-americană Biontech/Pfizer

”Guvernul american a dat o comandă iniţială de 100 de milioane de doze, în valoare de 1,95 miliarde de dolari, şi ar putea achiziţiona până la 500 de milioane de doze suplimentare”, anunţă cele două companii.

Biontech şi Pfizer urmează să lanseze în curând teste clinice ale acestui vaccin.

Recomandari