Antena Căutare

Caz revoltător la Vaslui! Motivul pentru care trupul neînsuflețit al unui bebeluș este ținut la morga unui spital de două luni

Situație controversată în Vaslui, acolo unde trupul neînsuflețit al unui copil stă la morga Spitalului Județean de Urgență de mai bine de două luni de zile și nu a putut fi dat familiei, din cauza faptului că  autorităţile nu au găsit o soluţie pentru eliberarea certificatului de deces.  

Situație controversată în Vaslui, acolo unde trupul neînsuflețit al unui copil stă la morga Spitalului Județean de Urgență de mai bine de două luni de zile și nu a putut fi dat familiei, din cauza faptului că autorităţile nu au găsit o soluţie pentru eliberarea certificatului de deces.

Bebelușul a venit pe lume în luna noiembrie, la domiciliu. Mama acestuia, o femeie din comuna Roșiești, a solicitat sprijinul ambulanței, însă, la sosirea echipajului medical, femeia a născut deja, iar bebelușul a decedat, potrivit Agerpres.

Echipajul medical a preluat femeia care abia născuse și a transportat-o la spital. Cu ea, ambulața a luat şi cadavrul nou-născutului, pe care l-a dus la morgă. Acest lucru nu s-a efectuat conform protocolului, deoarece în astfel de situaţii ar fi trebuit să fie anunţată poliţia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat marți, că în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei, examen care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Structura anului şcolar se schimbă din această toamnă! Cum va arăta anul școlar 2019-2020... Școli închise în Bucureşti. 3.000 de elevi stau acasă miercuri, 23 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x