Motivul pentru care te chinuie o oboseală imensă, deși stai acasă, din cauza pandemiei de coronavirus! Un expert a explicat tot! „Nu realizezi, dar asta este!”

Multe dintre persoanele care lucrează de acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, se simt mult mai obosite decât atunci când se deplasau la locul de muncă și în alte locuri. Un expert a explicat care este motivul.

Motivul pentru care te chinuie o oboseală imensă, deși stai acasă, din cauza pandemiei de coronavirus! Un expert a explicat tot! „Nu realizezi, dar asta este!”

hepta.ro

Jackie Rogers, psihoterapeut în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a explicat că această oboseală este normală.

„Această stare de oboseală este cauzată de faptul că noi ne adaptăm la un alt stil de viață, acum că trebuie să stăm acasă, din cauza pandemiei de coronavirus. Sunt multe schimbări. În plus, este de vină stresul, chiar dacă îl conștientizăm sau nu.

Corpurile noastre sunt stresate, pentru că nu mai avem rutina noastră – nu ne mai trezim să mergem la locul de muncă, pe drumul cu care suntem obișnuiți, nu mai vedem aceleași fețe pe care obișnuiam să le vedem”, a explicat psihoterapeutul.

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Experta recomandă ca în timp ce lucrăm acasă, să luăm pauze în care să facem câțiva pași, să ieșim în grădină, dacă avem, ori să scoatem capul pe geam timp de câteva minute. Lipsa de oxigen poate agrava starea de oboseală.

citește și: Psihoza coronavirusului face tot mai multe victime printre români! Specialiștii trag un semnal de alarmă

Alte sfaturi sunt: să îți faci un nou program pe care să îl respecți; să rămâi conectat cu prietenii și familia, chiar și la telefon; sau să te bucuri de lucrurile bune pe care le aduce noua situație – timp mai mult să îți auzi copilul râzând, de exemplu.

Ultimele știri