Antena Căutare

Muncitorii singalezi de la Ditrău rămân în centrul atenţiei. Avocatul Poporului a făcut propria anchetă la faţa locului

Singalezii din Ditrău sunt victime colaterale într-un conflict mai vechi dintre angajaţii brutăriei şi patroni! E concluzia la care a ajuns Avocatul Poporului după ce a anchetat scandalul din Harghita.

Lucrurile par să se fi calmat în ultimele zile. Cei doi muncitori străini lucrează în continuare la brutărie.

Cazul singalezilor din Ditrău au făcut înconjurul României, mai mult și presa internațională a scris despre cazul celor doi asupra cărora s-au năpustit sute de localnici.

Ajunși în România în căutarea unui loc mai bun, singalezii s-au angajat la fabrica de pâine din Harghita, unde exista un conflict mai vechi între patroni și foști angajați. Mai mult, de la aceștia ar fi pornit scandalul spune Avocatul Poporului.

Apele s-au liniștit, iar cei doi lucrează în continuare la brutărie. S-au mutat în casă nouă și se bucură că sunt acceptați de localnici. Din banii pe care îi câștigă trimit și la familiile lor din străinătate.

Deşi o femeie este lovită la fiecare 30 de secunde, România nu are suficiente centre de protecţie... Incident deosebit de grav în Capitală! Două tramvaie s-au ciocnit, iar cinci oameni au ajuns la spital...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x