Antena Căutare

Mures: Barbat de 80 de ani, gasit mort intr-o fantana

Doua echipaje de pompieri din Mures au avut de indeplinit o misiune dificla, azi-noapte. Au trebuit sa scoata trupul unui barbat de 80 de ani dintr-o fantana adanca de zece metri. Ciudat este faptul ca putul era in curtea unui vecin si nimeni nu intelege ce cauta batranul acolo, dar mai ales cum a ajuns in fantana

Pompierii au fost nevoiti, pentru inceput, sa scada nivelul apei din fantana. Unul dintre ei a coborat, apoi, pana la o adancime de cativa metri, acolo unde ramasese suspendat trupul batranului de 80 de ani.

Sustinut de franghii si coordonat de colegi, pompierul a reusit sa prinda corpul batranului cu ajutorul unei curele si sa il ridice la suprafata. Din pacate, manevrele de resuscitare nu si-au mai avut rostul. “Am fost solicitati sa scoatem o victima dintr-o fantana adanca de aproximativ zece metri. Am intervenit cu doua echipaje, am scos victima din fantana. Era decedata, din pacate”, a declarat plutonierul adjunct Teofil Feier de la ISU Mures.

Alarma a fost data de rudele si de vecinii batranului, care l-au cautat vreme de cateva ore prin sat. Ei nu isi pot explica in ce conditii a ajuns omul in fantana vecinului.

Politistii au demarat deja cercetarile, pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat.

O femeie de 41 de ani isi are fiul pe constiinta. Baiatul a murit, dupa ce mama lui a pierdut controlul masinii intr-o c... Doi raniti, in urma unei explozii intr-o casa din Cluj. Au fost transportati in stare grava la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x