Antena Căutare

Nadia Comăneci, la povești cu Nicole Kidman. Celebra actriță i-a spus Nadiei cât de mult o admiră: "Eu abia pot să stau în mâini"

Nadia Comăneci și Nicole Kidman au stat la povești, ca două bune prietene, iar actrița i-a mărturisit sportivei noastre cât de mult o admiră. Iată despre ce au vorbit și ce complimente și-au făcut una alteia.

Nadia Comaneci si Nicole Kidman, la un eveniment public Galerie
Nadia Comăneci, la povești cu Nicole Kidman. Celebra actriță i-a spus Nadiei cât de mult o admiră: "Eu abia pot să stau în mâini" | Profimedia

Nadia Comăneci și Nicole Kidman, care s-au mai întâlnit și în alte împrejurări, au luat parte la emisiunea online numită "Gold Meets Golden" a revistei People, care aduce laolaltă personalități din sport și din entertainment.

Cele două au intrat în legătură video și au avut un dialog savuros. Și-au vorbit cu admirație și căldură, și cu zâmbetul pe buze aproape tot timpul. Celebra actriță în vârstă de 54 de ani și gimnasta de 10 a României, Nadia Comăneci, și-au spus una alteia, printre altele, și cât de mult se admiră reciproc.

Nadia Comăneci, la povești cu Nicole Kidman. Celebra actriță i-a spus Nadiei cât de mult o admiră: "Eu abia pot să stau în mâini"

Emisiunea s-a deschis cu Nadia Comăneci aflată în sala ei de gimnastică din Oklahoma, pe care a numit-o "acasă".

Încă de la primele cuvinte ale conversației, Nicole Kidman a ținut să o complimenteze pe Nadia Comăneci. "Vreau să îți spun, Nadia, că sunt una dintre cele mai mari fane ale tale și a sportului, în general, dar în mod particular îmi place gimnastica. Ambele fiice ale mele fac gimnastică".

Nadia Comăneci a răspuns fără să stea pe gânduri și i-a menționat actriței că sentimentul de admirație este reciproc.

Ca două prietene bune care stau de vorbă la o cafea, Nadia Comăneci și Nicole Kidman au vorbit cu drag despre sport, despre prima notă de 10 din istoria gimnasticii, obținută de sportiva noastră la Jocurile Olimpice de la Montreal din 18 iulie 1976, despre pandemia de COVID-19 și cum au fost afectați sportivii, dar și despre Nicole Kidman și fiicele ei, pasionate de sport.

Dialogul dintre Nadia Comăneci și Nicole Kidman

După un scurt elogiu adus Nadiei Comăneci, Nicole Kidman a început interviul.

Nicole Kidman: "Vreau să te întreb, Nadia, cum aduci excelența la același nivel cu perfecțiunea?"

Nadia Comăneci: "A trebuit să mă descopăr pe mine însămi, să văd ce limite am. Iar singura cale ca să ajung să mă cunosc este doar încercând, încercând și tot încercând, și provocându-mă în fiecare zi ca să fiu puțin mai bună și cu un pas înaintea tuturor".

"Când mă gândesc la acel '10 perfect' de la Jocurile Olimpice, am crezut că m-am descurcat bine atunci, dar nu mă așteptam să iau un 10. Chiar și cu atât de multe repetiții, de fiecare dată simți că e altceva. Oamenii din exterior îți pot spune că te-ai descurcat de minune, dar tu știi că se poate întotdeauna mai bine. Cred că așa ți se întâmplă și ție, Nicole, la filmări".

Nicole Kidman a întrebat-o pe Nadia Comăneci și despre cum s-au simțit gimnaștii de la Jocurile Olimpice 2020, după ce competiția a fost amânată pentru un an.

Nadia Comăneci: "Sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare. (...) Ce poți să faci? Trebuie ca fiecare sportiv să se gândească la țelul lui și să ia fiecare zi așa cum vine, să facă în fiecare zi puțin mai mult, să se depășească, până când o să sosească timpul să participe în competiții. Nu ai ce să faci altceva".

Nicole Kidman: "Vorbeam de curând cu soțul meu (n.r. cântărețul Keith Urban) și am observat amândoi cum lucrurile s-au schimbat, nu știm ce facem peste trei luni, nu mai suntem capabili să ne facem planuri din cauza pandemiei. Totul e neclar. De aceea sunt fascinată de sportivi și de cât de bine fac ei față, psihic, acestor schimbări, când competițiile li se tot amână și tot așa".

Nicole Kidman: "Și eu iubesc să fac sport, joc tenis, dar îmi place și să îl privesc, să fiu în public, îmi place camaraderia din anumite sporturi. Am văzut beneficiile sportului chiar și la copiii mei, cum îi calmează, cum îi ajută din punct de vedere psihic, cum își pot gestiona așteptările, țelurile...".

Nadia Comăneci: "Când eram copilă, chiar înainte de JO, eram cu echipa și m-a întrebat un jurnalist la aeroport cum cred eu că mă voi descurca în competiție și am spus că sper să iau o medalie, dacă se poate una de aur. Asta, apropo de așteptări, pe care e bine să le ai cât mai mici. (...) Am făcut mai mult decât să iau o medalie de aur, am avut 10-le perfect". (...) Știi ce spun? Așa am crescut gândind".

Nicole Kidman: "Iubesc să văd cu se lucrează în echipe în gimnastică. Sprijinul acela de colegialitate. E fascinant, pur și simplu, nivelul acela ridicat de încredere care există între gimnaste".

(...)

Tot Nadia Comăneci: "Dacă se întâmplă să vii în Oklahoma, te rog, ești invitata mea în sala de gimnastică".

Nicole Kidman a răspuns râzând: "Da! Atât că eu abia pot să stau în mâini. Copiii mei râd de mine cu treaba asta. Una dintre fiicele mele face în schimb progrese în gimnastica acrobatică, ceea ce un mare lucru pentru ea, chiar își dă silința. Stau și o privesc și nu știu cum reușește!".

Nicole Kidman a încheiat conversația menționând că toată lumea îi mulțumește Nadiei Comăneci pentru cine este, pentru realizările ei, pentru determinarea și pentru faptul că își împărtășește cunoștințele și experiența cu ceilalți. Nadia Comăneci i-a mulțumit și ea lui Nicole Kidman, de asemenea, pentru că actrița e un sprijin pentru femei și că militează pentru ele. Cele două abia așteaptă să se reîntâlnească.

Tot Nadia Comăneci: "O să te învăț să stai în mâini când vei veni la mine!".

"O să am nevoie de mult ajutor pentru asta!", a răspuns Nicole Kidman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul care spune că soția "a stricat" toate pozele de la nunta lor cu un singur lucru. Care e supărarea lui... Grecii îi laudă pe pompierii români și spun despre ei că sunt "de pe altă planetă": "Rapizi, organizați ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x