Antena Căutare

Ne asteapta doua luni caniculare. Vezi prognoza meteo in perioada iunie - august!

Administratia Nationala de Meteorologie a dat publicitatii informatiile pe care le-a primit de la Centrul European pentru Prognoza Vremii. Aceste date vizeaza prognoza meteo pe termen mediu, in perioada iunie - august 2011.

iunie

In luna iulie, temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa peste mediile multianuale pe aproape intreg teritoriul, exceptand centrul tarii unde valorile de temperaturi vor fi apropiate de normele climatologice. Sub aspect pluviometric, cantitatile de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, iar in nord-vest, vor fi apropiate de normal.

In august, regimul termic al aerului va inregistra valori peste mediile multianuale lunare in estul, sud-estul si local in vestul tarii si in limite apropiate de mediile multianuale in restul teritoriului. Cantitatile de precipitatii se vor situa sub normele climatologice in sud-estul si sudul tarii, iar in restul teritoriului valorile de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale lunare.

ANM mai precizeaza ca aceste informatii nu exclud posibilitatea aparitiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantitati mai mari de precipitatii, pe intervale scurte de timp.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

VIDEO! Politist acuzat de agresiune in Deva... VIDEO! Dezastru ecologic pe litoralul romanesc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x