Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

994, real sau nu? Nelu Tătaru a spus ADEVĂRUL despre cei 994 de bolnavi: "Nu sunt noi așa cum a informat GCS, o parte sunt cei deja internați"

După ce Grupul de Comunicare Strategică a informat, marți, că în ultimele 48 de ore „au fost înregistrate alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire”, Nelu Tătaru a declarat că acestea nu ar fi noi ci "sunt și testările pentru cei internați, sunt și pentru cei care vor să plece în concediu și își fac acele testări la cerere"

994, real sau nu? Nelu Tătaru a spus ADEVĂRUL despre cei 994 de bolnavi: "Nu sunt noi așa cum a informat GCS, o parte sunt cei deja internați"

Grupul de Comunicare Strategică a informat, marți, că în ultimele 48 de ore „au fost înregistrate alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire”. Însă, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut o declarație prin care subiniază faptul că cele 994 cazuri raportate de către GCS nu ar fi NOI:

"Sunt si testarile pentru cei internati, sunt si pentru cei care vor sa plece in concediu si își fac acele testari la cerere"

De aici se desprinde faptul că în raportare sunt incluse și testările pentru persoane deja bolnave aflate în spital, deci nu sunt noi cazuri COVID-19, potrivit spuselor ministrului Sănătății.

„Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri, vom avea doua saptamani dificile pentru a putea reimpune acele masuri de carantina, izolare in spital, izolare la domiciliu. In functie de respectarea acestor norme vom putea vedea evolutia in perioada urmatoare. Repet, vom avea doua saptamani destul de grele, munca asidua, atat la nivelul DSP cat si la unitatile sanitare”, a spus ministrul Nelu Tătaru.

Ultimă oră! Record de cazuri noi de coronavirus, în România! 994! Câte persoane au murit și câte se află în stare gravă

Declarația ministrului Sănătății privind cazurile raportate poate fi urmărită la minutul 09:04

Recomandari