Antena Căutare

Nelu Tătaru anuntă că, cel mai probabil, școlile nu vor mai fi deschise în România. Ce se întâmplă cu anul școlar

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susține că este foarte probabil ca școlile să nu mai fie redeschise în România. "Nu ne grăbim", susține Tătaru, care dă exemplul Franței. Autoritățile franceze au permis elevilor să se întoarcă la ore și au apărut deja cazuri de infectare şi în rândul copiilor, şi în cel al cadrelor didactice.

Nelu Tătaru anuntă că, cel mai probabil, școlile nu vor mai fi deschise în România. Ce se întâmplă cu anul școlar
Nelu Tătaru susține că există posibilitatea ca școlile să nu fie redeschise în România | Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că autorităţile nu se vor grăbi cu o decizie legată de redeschiderea şcolilor, întrucât au văzut din experienţa Franţei, care a deschis parţial şcolile că ”primele semne nu sunt încurajatoare”.

Citește și:

Atenție, cei care s-au vindecat de coronavirus se pot reinfecta! Medicul Rafila: "Nu există imunizare!"

Redeschiderea școlilor, tot mai puțin probabilă în România

Nelu Tătaru a declarat, duminică, pentru Libertatea, că urmăreşte cifrele care arată evoluţia pandemiei în România şi, în funcţie de acestea, se va lua o decizie cu privire la redeschiderea şcolilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul școlar va fi încheiat, iar elevii din clasele terminale vor da examenele

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, că decizia de redeschidere a şcolilor va fi luată în funcţie de contextul epidemiologic şi de capacitatea de a reduce la maxim orice risc de îmbolnăvire a copiilor.

Citește și: Raed Arafat, întrebat când vor putea merge românii în restaurante și baruri. Răspuns tranșant: "Riscăm să ne întoarcem la o situaţie mai gravă"

În repetate rânduri, însă, premierul a afirmat că anul şcolar va fi încheiat, iar elevii din anii terminali vor putea susţine examenele.

Omul care i-a apărat pe soții Ceaușescu la procesul din '89 a murit! Generalul Lucescu a fost avocatul dictatorului... Tânăr filmat când gustă dezinfectant şi fură recipientul montat într-o scară de bloc din Suceava. Primar: "Îl recun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x