Antena Căutare

Special: Nervii la volan, pericol pentru pietoni. Sosele din Romania sunt pline de isterie

Soferul nervos care a lovit o fata pentru ca a traversat prea lent pe trotuarul din fata benzinariei a fost arestat. Nu sta insa decat zece zile la politie , dupa cum au decis judecatorii. Este cel mai recent caz de violenta la volan, dar nu si singurul. In urma cu doi ani, tot la Craiova, un batran a murit dupa ce a fost batut tot de un sofer nervos

Acum doua zile, a lovit intentionat o tanara care traversa prea incet prin fata lui. L-a enervat ca vorbea la telefon, pe strada si ca i-a raspuns peste umar, dupa ce a apostrofat-o. In loc sa plece mai departe la volanul bolidului sau, a intors brusc si a proiectat-o pe tanara pe trotuar. Fata a fost ranita usor. N-a stat prea mult nici in spital. N-a depus nici plangere. Doar ca o camera de supraveghere a surprins intregul accident. Iar politia l-a retinut pe tanarul posesor de Mercedes. Magistratii de la Curtea de Apel au decis insa sa nu-l tina dupa gratii mai mult de 10 zile. Si i-au redus pedeapsa. Semn ca soferii violenti nu ar fi chiar atat de periculosi.

In schimb, daca vreti sa faceti un experiment si sa ajungeti de pe un trotuar pe celalalt, descoperiti ca este o adevarata aventura.

Ba chiar, unii soferi au reusit sa-i bage in sperieti si pe ceilalti pietoni. Un caz arata ca o mamica si copilul ei au luat-o la fuga pe trecerea de pietoni, speriati de claxoanele nervoase.

Multi soferi in trafic sunt mai mult decat impulsivi. Unii dintre ei recurg insa la gesturi extreme, enervati ca pietonii merg prea incet prin fata masinilor lor. De exemplu, un batran a fost omorat in bataie pentru ca mergea prea incet pe o trecere de pietoni, iar soferul a fost condamnat de judecatori la cinci ani, minimul.

Tot magistratii vor stabili, in urmatoarele zile si cat timp va sta dupa gratii soferul nervos de acum doua zile. Este acuzat de tentativa de omor.

Razboi pentru fiul Elodiei Ghinescu. Judecatorii au acordat un nou termen in proces, peste doua saptamani... Hotii romani n-au limite, dar au imaginatie! Doi barbati au furat un caine dintr-un petshop din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x