Antena Căutare

Nou sistem de functionare a taxiurilor la Aeroportul International "Henri Coanda"

Turistii straini care aterizeaza pe Aeroportul International „Henri Coanda” si vor sa comande un taxi trebuie sa aiba noroc ca dispecera sa stie limba engleza. Numai asa au sanse sa ajunga la destinatie cu bani putini. Daca nu, pierd timpul prin aeroport incercand sa descifreze indicatoarele care explica noul sistem de functionare a taxiurilor. Necazul cel mai mare a cazut pe capul taximetristilor privati care nu mai pot acum pacali pe nimeni.

Strainii care au mai fost in Romania s-au obisnuit sa se urce in primul taxi pe care-l vad aliniat in fata aeroportului. Asa se face ca pierd minute in sir degeaba. Taxiurile pe care le asteapta s-au mutat la parter.

Desi noul sistem de taxiuri functioneaza de patru zile in aeroport, pasagerii marturisesc ca nu au scapat de taximetristii-pirat. In plus, taximetristii cu tarife mari, mutati acum langa statia de autobuz, s-au plans ministrului Transporturilor.

Sistemul de la Otopeni a fost schimbat dupa ce o turista japoneza a fost ucisa dupa ce s-a urcat intr-un taxi.

Elevii din clasa pregatitoare invata ce vor studia si in clasa I... Loc de veci cu pret de garsoniera: Un cavou dintr-un cimitir iesean costa 25.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x