Antena Căutare

Nouă persoane, reţinute după conflictul din Sectorul 5 al Capitalei. Polițiștii au deschis focul de urgență

Nouă persoane au fost reţinute după conflictul din Sectorul 5 al Capitalei, care a impus duminică folosirea armamentului de către poliţişti. Audierile continuă, în condiţiile în care numărul celor ridicaţi pentru audiere este de aproape 40.

”În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reţinute 9 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală. La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz în funcţie de activităţile de cercetare penală desfăşurate”, a anunţat luni dimineaţă Poliţia Capitalei.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un confict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane. În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fără a exista persoane rănite. Poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit în urma consumului de alcool, iar 37 de persoane au fost duse la audieri.

Sursa : news.ro

Românii plecați la cules de sparanghel în Germania, obligați să muncească 100 de ore pe săptămână: ”Nu îi interesează de... Mărturia unei asistente din maternitatea focar, internată cu copilul după ce au fost infectați cu coronavirus: ”Nu mi se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x