Antena Căutare

Nu ai cum să nu plângi cu lacrimi grele, când vezi așa ceva! Cea mai tristă imagine din lume: "Așa arată abandonul!"

Zilnic, sute de copii sunt abandonaţi în spotale sau sunt părăsiţi, mai târziu, de părinţii care le-au dat viaţa. Motivele reale nu există. 

Zilnic, sute de copii sunt abandonaţi în spotale sau sunt părăsiţi, mai târziu, de părinţii care le-au dat viaţa. Motivele reale nu există.

Mame care-şi lasă pruncii pentru o dragoste adolescentină, taţi care îşi înşeală soţiile şi decid să fugă în lumea mare, fără să le mai pese de îngeraşii pe care-i lasă în urmă. Este o realitatea a zilelor noastre. Una extrem de dureroasă, ilustrată cum nu se poate mai bine în imaginea pruncului abandonat pe patul de spital.

"Cea mai tristă dar autentică imagine a zilei: Aşa arata ABANDONUL ! Doar după ce am un îngeraş, un miracol mic, pot să simt durerea şi teroarea tăcută a acestei imagini, a acestei stări: e teribil!

Vă rog, încercaţi să nu-i mai abandonaţi. Le este atât de greu, inuman de greu pe umeri atât de fragili. Sunt convins că împreună cu ei veţi găsi întotdeauna o cale să o scoateţi la capăt. Nu mai abandonaţi aceste miracole! Au nevoie de voi!", a fost mesajul stilistului Alin Gălățescu

Nu scăpăm de iarnă, până în aprilie! Un nou VAL de AER ARCTIC lovește, iar prețurile la energie EXPLODEAZĂ. Ce se va înt... România s-a zguduit! Buzăul, lovit de cutremur, la primele ore ale dimineții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x