Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

S-a întors din concediu și a găsit trei bărbați în casa ei, în Arad! Explicația lor a fost de necrezut! „Au făcut curățenie”

O femeie din Arad a găsit trei bărbați necunoscuți în casa ei, după ce s-a întors dintr-un concediu pe care l-a petrecut în străinătate. Explicația lor a fost de necrezut.

Ilustrație.

Jandarmii arădeni au anunțat, vineri, că în urmă cu trei zile s-au confruntat cu o situație neobișnuită. Le-a fost sesizat, prin 112, că trei bărbați locuiesc ilegal într-un imobil și nu au nicio intenție să-l părăsească.

Apelul a fost făcut chiar de proprietară, în momentul în care, după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara țării, i-a găsit pe cei trei bărbați în incinta locuinței sale.

Jandarmii i-au găsit pe cei trei bărbați instalați comod în locuință.

„Explicațiile acestora cu privire la situația creată au fost de neimaginat și pe alocuri hilare. Bărbații au declarat că știau că nu locuiește nimeni în acea locuință, au spart ușile și au început să facă curățenie pentru ca șederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată erau convinși că gestul lor de a face curățenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată”, spun jandarmii.

În cele 10 zile în care au stai în casă, cei trei au făcut un consum de peste 250 Kw curent electric pentru încălzirea locuinței.

Jandarmii i-au scos pe cei 3 din casă și au făcut actele de sesizare pentru distrugere și violare de domiciliu.