Antena Căutare

O banca din nordul Bucurestiului a fost jefuita de un barbat inarmat

A fost jaf armat la o banca din nordul Bucurestiului. Un individ a intrat in sediul bancii si i-a amenintat pe cei doi angajati cu un pistol. Speriati, oamenii i-au dat niste bani, iar atacatorul s-a facut nevazut.

In jurul orei 17:00, in sediul bancii din cartierul Aviatiei, unul dintre cele mai sigure din Bucuresti, mai erau doi angajati. Oamenii s-au trezit amenintati din senin, de un individ cu o cagula pe fata si cu arma in mana.

Casiera a patimit cel mai mult, caci atacatorul pe ea a tintit-o. Femeia a scos rapid niste bani, pentru ca viata ii era amenintata. Nici ea, nici colegul ei nu au putut face nimic. Nu aveau cu ce sa se apere de jefuitor.

Casiera a apasat butonul pe panica si a dat alarma. In scurta vreme, la banca jefuita, a venit si politia. Anchetatorilor nu le va fi usor sa dea de hot. Cu greu poate fi recunoscut in imaginile de pe camerele de supraveghere, caci a avut in permanenta fata acoperita.

Sute de familii din Mangalia nu au caldura de Sarbatori... In pensiunile de la munte s-a dat startul ospatului din Ajunul Craciunului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x