Antena Căutare

O femeie a sărit pe geam pentru a fugi împreună cu amantul. Ce a făcut soțul soției infidele!

Cinci suflete nevinovate pe care le mistuie dorul de mamă! Asta spune tata Mihăiţă că a lăsat soţia sa, Laura, acasă, atunci când a plecat fără să se mai uite în urmă.

Cinci suflete nevinovate pe care le mistuie dorul de mamă! Asta spune tata Mihăiţă că a lăsat soţia sa, Laura, acasă, atunci când a plecat fără să se mai uite în urmă. Soţul povesteşte că nevasta sa nu a fugit pe uşă, ci ar fi sărit pe geam, atât de îndărjită era să îşi părăsească întreaga familie.

A crezut că trăieşte o frumoasă poveste de iubire, cu soţia sa, însă a aflat că femeia s-ar fi îndrăgostit nebuneşte de un alt bărbat şi mai apoi l-a părăsit. Nu doar pe el, ci şi pe cei 5 copii pe care-i creşteau împreună. Este povestea unui tată sleit de puteri, care, de dragul copiilor, vrea să o aducă înapoi pe cea cu care a împărţit 14 ani din viaţă.

Povestea lui Mihăiţă Cadichianu şi a soţiei sale, Laura părea una frumoasă şi liniştită. 14 ani de căsătorie, 4 copii şi fiul femeii din prima căsătorie erau ingredientele unei căsnicii aparent fericite.

Un bărbat din Argeș a fost amendat de două ori, după ce a jignit polițiștii pe Facebook! Câți bani a ajuns să datoreze... Numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 47! Ce tip de virus gripal a răpus ultimele victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x