Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O femeie a sărit pe geam pentru a fugi împreună cu amantul. Ce a făcut soțul soției infidele!

Cinci suflete nevinovate pe care le mistuie dorul de mamă! Asta spune tata Mihăiţă că a lăsat soţia sa, Laura, acasă, atunci când a plecat fără să se mai uite în urmă.

Cinci suflete nevinovate pe care le mistuie dorul de mamă! Asta spune tata Mihăiţă că a lăsat soţia sa, Laura, acasă, atunci când a plecat fără să se mai uite în urmă. Soţul povesteşte că nevasta sa nu a fugit pe uşă, ci ar fi sărit pe geam, atât de îndărjită era să îşi părăsească întreaga familie.

A crezut că trăieşte o frumoasă poveste de iubire, cu soţia sa, însă a aflat că femeia s-ar fi îndrăgostit nebuneşte de un alt bărbat şi mai apoi l-a părăsit. Nu doar pe el, ci şi pe cei 5 copii pe care-i creşteau împreună. Este povestea unui tată sleit de puteri, care, de dragul copiilor, vrea să o aducă înapoi pe cea cu care a împărţit 14 ani din viaţă.

Povestea lui Mihăiţă Cadichianu şi a soţiei sale, Laura părea una frumoasă şi liniştită. 14 ani de căsătorie, 4 copii şi fiul femeii din prima căsătorie erau ingredientele unei căsnicii aparent fericite.

Recomandari