Antena Căutare

Moarte cumplită în București! O femeie de 80 de ani a căzut de la etajul șapte al unui bloc! „Rudele au găsit-o pe schele” - VIDEO

O femeie în vârstă de 80 de ani a căzut de la etajul șapte al unui bloc aflat în reabilitare în București. Rudele au găsit-o pe schele.

Reabilitarea blocului începuse de două săptămâni când a avut loc tragedia. Muncitorii au montat schelele și au decuplat balustradele de la balcoane.

Femeia a fost găsită inconștientă pe schele, în dreptul etajului doi al blocului. A murit la spital, după șase ore.

În urma acestei tragedii, muncitorii au montat plăci de lemn pentru a nu permite nimănui accesul pe placa de beton neasigurată.

Locatarii susțin că acesta nu a fost singurul accident din bloc. O familie și-a pierdut câinele care a căzut de la etaj. „Putea să iasă și un copil foarte bine!”, a spus o locatară.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar firma care se ocupă de reabilitare a transmis un comunicat: „Ne-am manifestat și ne manifestăm în continuare disponibilitatea de a colabora cu organele abilitate (…). Menționăm faptul că în cadrul campaniei există instrucțiuni proprii de securitate și lucru în care sunt prevăzute măsuri de prevenire și protecție”.

Epidemie de gripă în România! Decizie fără precedent în țară! Peste 7.000 de îmbolnăviri, într-o săptămână! „Am decis să... Rezultate Loto 6/49 de joi, 6 februarie 2020! Acestea sunt numerele extrase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x