Antena Căutare

O fetiţă de șapte ani a fost desfigurată de câinele unui vecin. Cu ultimele puteri și-a strigat mama, care a găsit-o plină de răni

O fetiţă de șapte ani dintr-o comună din județul Sibiu a fost găsită desfigurată, după câinele unui vecin s-a năspusit asupra ei. Copila se juca pe stradă când animalul, lăsat nesupravegheat, a atacat-o. 

O fetiţă de șapte ani dintr-o comună din județul Sibiu a fost găsită desfigurată, după câinele unui vecin s-a năspusit asupra ei. Copila se juca pe stradă când animalul, lăsat nesupravegheat, a atacat-o.

A primit îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol, însă nu poate uita coşmarul prin care a trecut. Îi este teamă acum să iasă singură din casă. Iar localnicii sunt îngroziţi de numărul mare de câini care umblă nestingheriţi pe străzi.

Fetiţa ieşise pe-afară să se dea cu rolele, împreună cu o prietenă. Însă a apucat să facă doar câţiva paşi. Un vecin lăsase şi poarta deschisă, şi câinele dezlegat. Iar animalul a ţâşnit din curte şi a trântit-o la pământ.

"Eram in curte, adunam hainele si am auzit fetita ca ma striga. Cand am iesit, fetita era pe jos", mărturisește mama, care a găsit plină de sânge și de răni, pe toată suprafața corpului.

Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

De ce apa plată e de 300 de ori mai scumpă decât cea de la robinet - Ziua Mondială a Apei... Maria Ghiorghiu, profeție sumbră despre România: ”Vom auzit de un cutremur intens, mai lung ca durată de manifestare!”...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x