Antena Căutare

O icoană făcătoare de minuni a ajuns la Sibiu! A vindecat mulți credincioși de boli necruțătoare - VIDEO

O icoană făcătoare de minuni, care ar fi vindecat mulți credincioși de boli necruțătoare, a fost dusă la Biserica Ioan Iacob Românul din Sibiu, lăcașul de cult devenind, astfel, un loc de pelerinaj.

O icoană făcătoare de minuni, care ar fi vindecat mulți credincioși de boli necruțătoare, a fost dusă la Biserica Ioan Iacob Românul din Sibiu, lăcașul de cult devenind, astfel, un loc de pelerinaj.

Acesta este cel de-al zecelea an în care icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea este adusă de la București la Sibiu. De fiecare dată, aceasta este aşteptată cu nerăbdare de credincioşi.

Oamenii spun că icoana vindecă. Aşa ar fi scăpat unii credincioşi de boli necruţătoare.

Alţi credincioşi povestesc chiar că au fost martori la minuni. palpabile ale icoanei Macii Domnului Îndrumătoarea. Au văzut cu ochii lor cum icoana a plâns cu lacrimi parfumate de mir.

Pe lângă puterile în care credincioşii îşi pun toată speranţa în vremuri grele, icoala făcătoare de minuni are în spate o istorie încărcată. Aceasta datează din secolul 15 şi adună an de an tot mai mulţi oameni cu credinţă.

Icoana făcătoare de minuni va sta în Biserica Ioan Iacob Românul din Sibiu până duminică seara, pentru ca tot mai mulţi credincioşi să meargă să se roage.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

ANAF vinde mașini confiscate de la datornici! Câți bani cere Fiscul pe autoturisme... Repezentanţii instituţiilor europene, impresionați de ospitalitatea românească! Ce meniu le-a fost pregătit - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x