Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

O mamă a fost înjunghiată, în plină stradă, de amant: „Lasă-i pe toți și fugi cu mine!” Doi copii și un străin au salvat-o! Totul a fost filmat

A vrut să își convingă iubita, căsătorită și mamă, să își abandoneze famila și să fugă cu el. Refuzat, bărbatul a pedepsit-o cu o ploaie de lovituri de cuțit. Un străin și doi copii ai salvat-o pe femeie de furia amantului. Atacatorul a fost găsit de polițiști într-o baltă de sânge.

Tentativă de omor urmată de sinucidere în localitatea Dragomireşti din Maramureş. O mamă a doi copii a fost înjunghiată în faţa magazinului la care lucra.

Agresorul, un bărbat despre care localnicii spun că ar fi avut o relaţie extraconjugală, s-a sinucis imediat după comiterea faptei. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Atacatorul ar fi fost abia ieși din izolare, după ce s-a întors de la muncă, din străinătate. Cum s-a văzu liber, a mers direct la magazinul la care lucra femeia. I-ar fi cerut să își lase familia și să plece cu el. Refuzat și orbit de gelozie, individul s-a transformat în călău și a atacat-o cu un cuțit.

Norocul femeii a fost că, în acel moment, a trecut prin zonă un localnic.

„Am văzut că fugeau unul după altul. Între timp, am observat un cuțit. Am încercat să evit impactul, m-am băgat cu mașina cât mai în dreapta, să-l pot bloca pe el”, a povestit Mitică Ardelean, bărbatul care a salvat-o pe femeie de furia amantului.

Salvată de un străin și doi copii

Omul era în mașină cu copiii. Chiar unul dintre ei a salvat-o pe femeie de sub ploaia de lovituri.

„Copilul mare l-a împins cu ușa și l-a îndepărtat. Atunci, persoana înjunghiată a fost luată în mașină și am plecat la Urgențe”, a mai spus bărbatul.

Femeia a fost dusă de către șofer la centrul medical din localitate. De aici, o ambulanță a transferat-o la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a rămas internată.

Orbit de furie, amantul femeii s-a sinucis

În urmă, a rămas bărbatul care, după comiterea atacului și orbit de furie, și-a pus capăt zilelor.

„La fața locului au intervenit de urgență polițiștii din oraș și personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Cadavrul acestuia a fost transportat a morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Ionela Cozma, IPJ Maramureș.

Cazul este acum cercetat de procurori.

Recomandari