Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mama, de 37 de ani, și fiica, de 15 ani, însărcinate cu același bărbat! Caz uluitor în Vaslui! „I-a furat iubitul”

O mamă în vârstă de 37 de ani, și una dintre fiicele ei, în vârstă de 15 ani, din Vaslui, sunt însărinate cu același bărbat. A fost demarată o anchetă în acest caz.

Ilustrație.

Totul s-a aflat după ce bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a violat-o pe fiica mai mică a femeii, în vâstă de doar 12 ani, în satul Bogdăneşti din Vaslui.

Cea mai mică dintre minore a fost găsită de vecini hoinărind pe străzi, fără vreo direcție anume. Ea le-a povestit oamenilor că a fost alungată de acasă chiar de mama ei, deși fusese violată de bărbatul în vârstă de 27 de ani.

În urma unei anchete realizată de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, s-a aflat că mama și cea mai mare dintre fiicele ei sunt însărcinate cu același bărbat.

Cele două surori, cea de 15 ani și cea de 12 ani, au fost luate în grija Direcției pentru Protecției Copilului, în timp ce bărbatul a fost reținut.

Întreaga poveste a început în urmă cu doi ani, atunci când fiica mijlocie a femeii a început o relaţie cu bărbatul de 27 de ani. Pe parcurs, mama fetei i-a furat iubitul şi a rămas împreună cu acesta în casa ei din Bogdăneşti. Mai multe detalii, pe observator.tv.

Recomandari