Antena Căutare

O nava cu echipaj romanesc s-a izbit de malul Dunarii

O nava sub pavilion maghiar, dar cu echipaj romanesc, care transporta cateva sute de tone de porumb, s-a izbit aseara de malul Dunarii, in judetul Mehedinti. Barbatul care se afla la timona a adormit.

Nava de 115 metri lungime, incarcata cu sute de tone de porumb, venea din Ungaria si trebuia sa ajunga la Constanta. In dreptul localitatii Hinova, din judetul Mehedinti, intr-un cot al fluviului, ambarcatiunea s-a izbit de mal. Degeaba au incercat oamenii aflati pe mal sa-l avertizeze pe cel care trebuia sa tina carma. Barbatul s-a trezit abia dupa ce vasul s-a izbit de mal.

Cei cinci marinari au incercat sa-si continue drumul, dar nava a ramas blocata, la mal. Dupa trei ore in care nu au reusit sa urneasca din loc vasul, un impingator german, care a trecut din intamplare prin zona, le-a dat o mana de ajutor. O jumatate de ora mai tarziu, nava sub pavilion maghiar s-a intors in senalul navigabil.

Ionel Mantog si Ion Vulpe, condamnati la cinci ani de inchisoare cu executare... In Capitala sint 14 licee private! Cel mai scump, American International School of Bucharest, percepe taxe anuale de pân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x