Antena Căutare

SCANDAL la o școală din Gorj! O profesoară este acuzată că își terorizează elevii! I-ar fi amenințat cu un ciocan

O profesoară de limba română din localitatea Bengeşti-Ciocadia din județul Gorj este acuzată că îi terorizează pe elevi la ore. Femeia ar fi lovit un copil cu capul de bancă și ar fi amenințat elevi de gimnaziu cu un ciocan. Ea respinge aceste învinuiri.

O profesoară de limba română din localitatea Bengeşti-Ciocadia din județul Gorj este acuzată că îi terorizează pe elevi la ore. Femeia ar fi lovit un copil cu capul de bancă și ar fi amenințat elevi de gimnaziu cu un ciocan. Ea respinge aceste învinuiri.

Profesoara se declară nevinovată, iar despre ciocan spune că l-a adus doar ca să bată niște cuie.

După ce o echipă de inspectori i-a pus calificativul „nesatisfăcător” la clasă, această profesoară ar fi făcut reclamații la adresa colegilor, directorului ori părinților.

Scandalul a izbucnit la începutul acestui an școlar, când profesoara Iuliana Rădulescu și-a început activitatea la școala din Bengeşti-Ciocadia, potrivit libertatea.ro.

„Reclamă pe toată lumea peste tot. Pe părinţi, pe dascăli, pe directorul şcolii, pe primar. Noi nu credem că această doamnă mai poate rămâne la catedră. La ore, în loc să le predea limba română cum ar trebui, dumneaei cântă, pune copiii să o filmeze. A adus odată la ea un ciocan. L-a scos din geantă şi l-a pus pe catedră. A zis că aşa rezolvă ea problemele din sistemul de învăţământ, cu acel ciocan. Vă daţi seama că s-au speriat copiii. Şi eu m-aş speria”, a spus mama unui elev.

Directorul școlii susține și el varianta părinților, dar deocamdată nu a luat nici o măsură împotriva profesoarei.

„Părinţii au venit la şcoală, au făcut sesizări. Dar comportamentul doamnei profesoare îl sesizăm şi noi şi nu prea seamănă a un comportament demn de un cadru didactic. Ne-a reclamat pe toţi. Este o situaţie foarte tensionată în clase, la fel şi în cancelarie. Ne acuză pe toţi de fel şi fel de lucruri. A făcut reclamaţii peste reclamaţii, peste tot”, a explicat directorul şcolii, Ionel Oană.

„Un copil susţine că doamna l-a lovit cu capul de bancă. Părinţii au făcut o reclamaţie deja la Poliţie. Noi i-am solicitat doamnei să vină cu un document medical care să ateste că este aptă să vină, în continuare, la catedră'” a mai spus directorul școlii.

Profesoara nu recunoaște nicio acuzație formulată de părinți ori de directorul școlii.

„Copiii sunt mici, uşor de influenţat. Au fost învăţaţi să spună aşa ceva, iar ce s-a scris până acum, în acele reclamaţii şi sesizări, au fost scrise probabil de colegi de-ai mei. Da, am pus copiii să cânte, dar aşa învaţă mai uşor cântecele, după ce mă filmează pe mine cântând. Vine Centenarul şi de-asta am vrut să-i învăţ şi cântece patriotice, dar asta se întâmplă în pauze, nu la ora propriu-zisă. Iar cu acel ciocan am bătut nişte cuie într-un panou”, a spus profesoara Iuliana Rădulescu.

INCENDIU puternic în miezul nopții, la o pensiune! Turiștii au trăit clipe de coșmar... Un șofer acuză polițiștii că au trecut pe roșu! Și-a distrus bolidul de lux, după ce s-a ciocnit cu o maşină a Poliţiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x