O româncă, masterandă în Nutriție, a făcut o vizită la una dintre cele mai cunoscute fabrici de mezeluri din țară. În mod surprinzător, Laura D. s-a declarat mulțumită de ceea ce a văzut în culise. Condițiile de fabricare a produselor respectă normele de igienă.
„Am rămas extrem de plăcut surprinsă. După eliminarea amidonului, glutamatului și soiei din rețete, compania comunică pe ambalaje conținutul exact de carne din fiecare produs. Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice”, a scris românca pe Facebook.
„Și mucegaiul specific?”, a fost doar unul dintre comentariile ironice la fotografiilepostate pe Facebook. În imagini, românca a surprins o parte din aparatura de producție, carnea utilizată la rețete, condimentele și așchiile de fag, necesare pentru afumarea cârnaților.
Anunţul care va afecta sute de mii de români: GATA cu AJUTOARELE SOCIALE! Decizia a fost luată cu majoritate de voturi î... Mesajul unei bătrâne de 100 de ani pentru conducătorii țării: „Faceți țara cum a fost, să n-o lăsați distrusă, ca acum! ...