Căutare Live

O româncă însărcinată a murit într-un spital din Italia. Patru copii o așteptau acasă: ”Vor ști că mami a salvat alte vieți, i-am donat organele!”

O româncă în vârstă de 29 de ani, care era însărcinată, a murit în orașul Arigento, Sicilia,  după ce a ajuns la spital în stare gravă, cu o hemoragie puternică. 

O româncă însărcinată a murit într-un spital din Italia. Patru copii o așteptau acasă: ”Vor ști că mami a salvat alte vieți, i-am donat organele!”

Deși medicii au băgat-o direct în sala de operații și au încercat să-i stopeze hemoragia, aceasta n-a mai putut fi salvată. Femeia era însărcinată în primul trimestru, astfel că și fătul a murit. În urma ei au rămas, însă, patru copii care o așteptau acasă. Vor ști, însă, că mama lor a salvat alte vieți, întrucât organele i-au fost donate.

Katy Perry, însărcinată, s-a dezbrăcat complet, în fața unei camere de filmat! Logodnica lui Orlando Bloom a spus „adio” inhibițiilor! VIDEO

Femeia, care era însărcinată în primul trimestru, a ajuns la spital în cursul nopții de joi, 21 mai, la spitalul din Licata cu o hemoragie. Medicii au hotărât că era necesară o intervenție chirurgicală abdominală, dar condițiile tinerei mame s-au agravat din cauza unui edemul cerebral. După câteva ore s-a decis transferul la spitalul din Agrigento, dar femeia a murit la scurt timp după ce a fost internată la terapie intensivă. Soțul femeii a decis, însă, ca organele să-i fie donate, ajutând astfel la salvarea altor vieți.

Parchetul a demarat o anchetă cu acuzația de omor din culpă, deocamdată împotriva unor persoane necunoscute, până ce responsabilitățile vor fi individuate și atribuite.

Gravidele obligate să se testeze contra cost de Covid-19

De asemenea, o autopsie va stabili circumstanțele în care a murit femeia, care era mama a patru copii.

Procurorul a solicitat comisiei de specialiști să verifice pe baza fișei medicale care a fost cauza exactă a decesului și dacă femeia suferea de boli preexistente. De asemenea se anchetează pentru a se stabili dacă decesul ar putea fi atribuit activității personalului sanitar care a avut grijă de ea, în urma unor acte de imprudență, neglijență sau imperiozitate. Procurorul mai dorește să afle „dacă un diagnostic rapid și corect i-ar fi putut salva viața”.


Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Hristos s-a înălțat! Rostește rugăciunea din sfânta zi de azi și vei avea parte de belșug și fericire...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri