Antena Căutare

O tanara a nascut in sala de de asteptare a penitenciarului din Focsani

Uneori barza vine exact atunci cand te astepti mai putin. I s-a intamplat unei femei de 31 de ani care a adus pe lume o fetita, in sala de asteptare a penitenciarului din Focsani.

Astepta sa-si vada sotul in momentul in care i-a venit sorocul. Femeia a nascut cu ajutorul unei foste asistente medicale care era din intamplare acolo. Ea se afla in sala de asteptare, cand fetita pe care o purta in pantece si-a pierdut rabdarea.

Femeia care i-a auzit tipetele a fost in trecut asistenta medicala. Asa ca i-a sarit in ajutor. A dus-o inapoi in sala de asteptare si a ajutat-o sa treaca prin travaliu.

Cand a ajuns ambulanta, femeia tinea la piept o fetita de doua kilograme si opt sute de grame. Atat mama, cat si copilul, sunt intr-o stare buna de sanatate si au primit ingrijirile medicale adecvate.

Tatal fetitei este extrem de fericit, chiar daca nu a apucat sa o vada pe cea mica.

Sotia sa a mai nascut de trei ori pana acum, dar niciodata in incinta penitenciarului. De fapt nimeni n-a mai nascut pana acum in inchisoarea din Focsani.

Brazii de Craciun au fost deja instalati la Cluj si Sibiu... Ministerul Economiei: FMI, conditii pentru ajutorul de urgenta pentru Oltchim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x