Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Imagini halucinante! Oamenii fac cumpărături în apropierea unui cadavru, într-un supermarket din Timișoara

Au fost surprinse imagini șocante într-un supermarket din Timișoara. Oamenii cre se află în centrul comercial își continuă nestingheriți cumpărăturile, chiar dacă în apropierea lor se află trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Oamenii fac cumpărături în apropierea unui cadavru

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a suferit un infarct în incinta magazinului. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Cu toate că zona a fost înconjurată de criminaliști, conducerea centrului comercial nu a oprit activitatea.

În imagini se pot vedea mai mulți clienți care-și fac cumpăraturile ca și cum în jurul lor nu s-ar întâmpla nimic.

Într-un comunicat citat de Opinia Timișoarei, compania face precizări: „Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente”.

Digi24 a solicitat un punct se vedere reprezentanților magazinului, dar până la difuzarea acestei știri nu a primit niciun răspuns.

Recomandari