Antena Căutare

Obiecte de designer, reviste și tricouri cu versuri ale trupei Goodbye to Gravity, vândute la evenimentul "Colectiv Delivery"

Obiecte de designer, reviste și tricouri cu versuri ale trupei Goodbye to Gravity au fost vândute sâmbătă la târgul #Colectiv Delivery, organizat în scop umanitar, la Grădina Verona din Capitală, în beneficiul familiilor victimelor incendiului din clubul bucureștean.

Obiecte de designer, reviste și tricouri cu versuri ale trupei Goodbye to Gravity au fost vândute sâmbătă la târgul #Colectiv Delivery, organizat în scop umanitar, la Grădina Verona din Capitală, în beneficiul familiilor victimelor incendiului din clubul bucureștean, notează Agerpres.

Cei care au vrut să îi susțină pe cei răniți în tragedie au putut cumpăra, la #Colectiv Delivery, reviste independente, artă vizuală, accesorii handmade, tricouri, obiecte de mobilier și de decor interior.

Toate lucrurile au fost donate de creatori evenimentului și au fost expuse în standuri comune, pe categorii. Cei care au dorit să cumpere scaune realizate de artiști, bijuterii, obiecte de design interior sau tricouri cu inscripții precum drepturile omului sau versurile trupei Goodbye to Gravity — "The day we give in is the day we die" ("Ziua în care renunțăm e ziua în care murim" — n.r.).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vizitatorii care au dorit să cumpere obiecte nu au dat banii direct celor prezenți la standuri, ci i-au depus în una dintre cele patru cutii pentru donații disponibile în cortul din Grădina Verona unde a avut loc târgul.

Potrivit organizatorilor, peste 1.000 de persoane au vizitat târgul #Colectiv Delivery, iar suma strânsă în urma acestei manifestări va fi comunicată ulterior.

Fără cuvinte... Scrisoarea unei mame care și-a pierdut copilul în incendiul din Club Colectiv... Doliu în TEATRU! Actorul Mircea Anca a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x