Antena Căutare

Observaor Special: Romanii sunt dependenti de fast-food, iar Oana Lis este exemplul perfect

Un covrig enorm cu mac sau cu susan, devorat in drum spre munca, o shaorma pe post de masa de pranz si un hamburger inghitit pe nemestecate in drum spre casa. Deci, suntem sau nu dependenti de fast-food. Stim ca este nesanatos, dar, precum spune si numele, este rapid.

Nu de putine ori, Oana Lis a fost surprinsa in mall sau la tejghelele fast-food-urilor din oras.

“Au fost perioade in care am mancat foarte des la fast-food, pentru ca din pacate, este foarte buna mancarea. Este gustoasa, este la indemana. Eu nu sunt o persoana care gateste acasa, mananc zilnic in oras, am cateodata un program foarte haotic si este cel mai la indemana mod de a manca ceva. Bineinteles ca nu este 100% sanatos, dar in ziua de astazi nici o salata nu mai stii cat de sanatoasa e, pentru ca nu mai are gust, nu stiu ce ingrasaminte au pus”, spune Oana.

E drept, a avut si un motiv bun, sa manance de la fast-food: “Nu am mentinut un echilibru, ca sa fiu sincera. Doi ani de zile puteam sa mananc gratis, pe niste bonuri, la un fast-food. Deci, cum poti sa te opresti? Ma duceam cu toti prietenii, luam si acasa, n-ai cum sa ai undeva, gratis sa mananci ceva foarte bun. Chiar daca nu e 100% sanatos”.

A renuntat. Mai mananca fast-food doar o data, sau de doua ori pe luna. Chiar si asa, “Am momente, eu stiu, zile, de fapt, cand zic: "gata, de azi mananc bio". Si caut sa mananc numai produse bio, merg in piata, imi cumpar, la magazine specifice, dar am si zile cand pur si simplu mi-e pofta de o shaorma”.

Clasa pregatitoare va ramane in scoli... O femeie de 41 de ani isi are fiul pe constiinta. Baiatul a murit, dupa ce mama lui a pierdut controlul masinii intr-o c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x