Olandez căutat în ţara pentru pentru tentativă de omor şi ameninţare, prins de poliţişti la Voluntari

Un olandez în vârstă de 28 de ani, urmărit internaţional pentru tentativă de omor şi ameninţare, la cererea autorităţilor din ţara sa, a fost prins de poliţişti în orasul Voluntari.

”Ieri, 6 august, poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale au depistat în oraşul Voluntari, judeţ Ilfov, un cetăţean olandez, în vârstă de 28 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităţilor olandeze, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi ameninţare. Acesta a fost depistat în urma cooperării prin reţeaua ENFAST dintre Poliţia Română şi autorităţile olandeze”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Sursa citată a precuzat că persoana în cauză ar fi lovit victima cu un ciocan la nivelul capului, spunându-i în acelaşi timp ”o să te omor”.

”Victima a rămas în viaţa cu mult noroc, datorită zonei în care a fost lovită şi anume puţin deasupra tâmplei”, au mai transmis poliţiştii.

Persoana urmărită a fost prezentată Curţii de Apel Bucureşti, care a dispus arestarea provizorie în vederea predării pentru 15 zile.

Sursa: News.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri