Antena Căutare

Oprescu, catre directorul RATB: "Va scoateti oamenii acum, aluneca cetatenii ca pe pationoar"

Sorin Oprescu l-a criticat, in timpul Comandamentului de iarna, pe directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, pentru faptul ca peroanele nu erau curatate in aceasta dimineata, motiv pentru care oamenii alunecau "ca pe patinoar".



El le-a cerut operatorilor sa scoata in teren toate utilajele si sa apeleze la echipajele de Politie Rutiera, care sa mearga inaintea unitatilor de pluguire.

"Domnule director general al RATB, v-am rugat sa va scoateti oamenii. Daca nu aveti posibilitatea sa scoateti oamenii, sa-mi spuneti. Va scoateti oamenii acum, aluneca oamenii ca pe patinoar. Pana dimineata, peroanele nu au fost curatate", s-a adresat Oprescu directorului general al RATB, potrivit Mediafax.

"Am impresia ca ma luati de maimutoi", a adaugat Oprescu.

Edilul general a semnalat faptul ca la statia Lujerului, din sectorul 6, vineri dimineata la ora 7.00 era zapada depusa.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

VIDEO! Constanta: Hot pedepsit exemplar de proprietar... Accidente si tamponari in Capitala din cauza ninsorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x