Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 19. Opt răniți au avut nevoie de îngrijiri medicale

Opt persoane au fost rănite, luni, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 19, în judeţul Satu Mare. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Opt răniţi, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 19; autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie

ISU Satu Mare a anunţat, luni, că mai multe echipaje au intervenit la un accident rutier produs între un microbuz şi un autoturism, pe DN 19, între Mădăraş şi Ardud.

”Având în vedere numărul ocupanţilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, a transmis ISU Satu Mare.

Sursa citată a precuzat că au rezultat 8 victime, câte 4 din fiecare autovehiculul.

”Toate persoanele sunt conştiente şi cooperante, dar prezintă diferite contuzii şi traumatisme”, a mai transmis ISU.

Şapte persoane au fost transportate la spital, iar una a refuzat transportul la unitatea medicală. Deocamdată, nu au fost stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

”Traficul rutier este restricţionat pentru a permite efectuarea cercetărilor şi a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier”, a anunţat Centrul Infotrafic.

sursa: news.ro

Recomandari