Antena Căutare

Orașul din România care nu mai are primar din 2022. În ce situație bizară se află locuitorii

Locuitorii unui oraș din România se confruntă cu o situație bizară. Din anul 2022, Municipiul Lugoj, al doilea ca mărime din județul Timiș, a rămas fără primar, iar locuitorii nu știu ce să facă.

Locuitorii unui oraș din România se confruntă cu o situație bizară | Capturi Observator

Cetățenii Municipiul Lugoj se află într-o situație delicată încă din 2022, de când au rămas fără primar. Cei care puteau să asigure conducere primăriei și viitorul locuitorilor au plecat, rând pe rând, după alegerile din iunie.

Povestea este destul de simplă. Totul a început cu primarul ales în 2020, care și-a pierdut mandatul la jumătatea acestuia. Ulterior, atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul numărul 1, care și-a dat demisia după alegeri.

Citește și: Moment special la căpătâiul raclei cu moaștele Sfintei Parascheva. Ce s-a întâmplat în a doua seară de pelerinaj

Și cel de-al doilea viceprimar decide să plece, după ce hotărăște cu responsabilitățile sunt mult prea mari pentru el.

Articolul continuă după reclamă

Cine se ocupă acum de conducere primăriei din Municipiul Lugoj

În prezent, secretarul general se ocupă de conducerea Primăriei Lugoj.

„Este o crasă iresponsabilitate a actualilor aleşi locali. Personal, nici nu ştiu ce caută în politică, dacă nici atâta minimă responsabilitate nu au să înţeleagă că, în definitiv, au şi nişte obligaţii care ţin de buna funcţionare a municipiului şi faţă de cetăţenii care i-au votat. Funcţional, oamenii ăştia îşi iau banii, inclusiv în această lună, până termină din mandat", a declarat Mihai Ritivoiu, prefectul județului Timiș.

Citește mai multe despre acest subiect pe observator.ro. Hai să vezi ce părere au lugojenii despre situația în care au fost puși de aproximativ 2 ani.

Schema prin care poți fi furat pe Vinted. Cum funcționează metoda de care trebuie să te ferești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru Miercuri, 09.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x