Căutare Live

(P) Crypto.ro lansează CryptoKids - educație financiară pentru copii, pentru viitorul României

CryptoKids este proiectul care va investi în educația financiară a copiilor noștri, dar și în viitorul României.

Proiectul își propune să investească în educația financiară a copiilor

cryptokids.ro

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor, crypto.ro lansează un nou proiect, de data aceasta pentru copii, în care sunt abordate subiecte despre educație financiară, blockchain, criptomonede și investiții.

Primul copil care sparge gheața la „CryptoKids” are doar 11 ani și povestește despre prima sa afacere – vorbește despre cum a făcut primii săi bani și cum i-a gestionat.

„Cu această serie nouă numită CryptoKids ne dorim să investim în educația financiară a copiilor noștri, să investim în viitorul României” – spune Alex Numeris, fondatorul Crypto.ro.

Pentru a le stârni mai mult interesul copiilor pentru educație financiară, echipa crypto.ro le daruiește un portofel Bitcoin în valoare de 50 de dolari, iar invitații sunt provocați să deschidă acest portofel la 18 ani, moment în care valoarea lui ar trebuie să fie mai mare.

Vizionează primul episod din CryptoKids pe canalul de YouTube crypto.ro.

crypto.ro

Media contact

[email protected]

(P) Sondaj eJobs. 40,5% dintre angajatori nu sunt pregătiți pentru transparentizarea salariilor... Rezultate extrageri Loto 9 iunie 2022. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x