Antena Căutare

(P) Întâmpini probleme de ordin penal? Iată de ce ai nevoie de un avocat din Iași!

În Constituția României se prevede cu claritate faptul că „dreptul la apărare este garantat“ și că „în tot cursul procesului, părțile au dreptul să fie asistate de un avocat, ales sau numit de un oficiu“. Astfel, legea fundamentală oferă drepturi egale tuturor cetățenilor, inclusiv celor care, la un moment dat, au comis o greșeală și au încălcat legile în vigoare.

ciocan intr-o sala de judecata Galerie
În Constituția României se prevede cu claritate faptul că „dreptul la apărare este garantat“ și că „în tot cursul procesului, părțile au dreptul să fie asistate de un avocat, ales sau numit de un oficiu“

Dacă te afli într-o asemenea situație nedorită și ești din regiunea Moldovei, cea mai bună apărare poate fi oferită de un avocat Iasi specializat în Drept penal, precum sunt cei pe care ți-i pune la dispoziție Cabinetul Duhnea Dana Elena.

În egală măsură, poți să apelezi la un avocat din Iași și dacă ai fost victima unei infracțiuni care face obiectul Dreptului penal și ai ajuns în situația în care ceri despăgubiri sau reparații de la presupusul făptuitor.

Când ai nevoie de un specialist?

Există mai multe împrejurări în care este nevoie să apelezi la serviciile unui profesionist care cunoaște foarte bine Dreptul penal, are experiență în domeniu și, prin urmare, îți poate asigura cea mai bună reprezentare în fața instanțelor de judecată. Cele mai frecvente dintre acestea sunt următoarele:

• situația în care ți s-a adus la cunoștință calitatea de suspect;

• dacă împotriva ta s-a pus în mișcare o acțiune penală;

• atunci când împotriva ta s-a propus luarea oricăreia dintre următoarele măsuri preventive: reținere, control judiciar, arest la domiciliu sau arest preventiv;

• în situațiile în care, după emiterea rechizitoriului, trebuie să formulezi cereri și să ridici diferite excepții în fața judecătorului de cameră preliminară.

Toate aceste exemple vizează situațiile în care ai nevoie de ajutorul unui avocat din Iași, deoarece tu însuți ești acuzat de comiterea unor infracțiuni. Este posibil să ai nevoie de asistența și îndrumarea unui profesionist și atunci când, dimpotrivă, soliciți despăgubiri în urma săvârșirii unei infracțiuni, indiferent de natura acestor despăgubiri: compensații materiale sau daune morale.

Cum poți fi ajutat, concret, de un apărător specializat?

Prioritățile unui avocat din Iași specializat în drept penal constau în asigurarea deplinei exercitări a drepturilor clienților săi, precum și în elaborarea strategiei ideale pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil, în funcție de specificul fiecărei cauze.

Printre cele mai frecvente servicii care pot fi oferite de un specialist de la Cabinetul Duhnea Dana Elena, se numără următoarele:

• asigurarea asistenței și a reprezentării atât în fața instanțelor de judecată, cât și în fața organelor de cercetare, în faza de urmărire penală;

• asistența, consultanța și reprezentarea juridică a părților civile în procesul penal;

• înaintarea unor plângeri penale;

• strângerea de probe;

• administrarea probelor și crearea strategiei de apărare;

• asistență în ceea ce privește contestațiile de executare sau de întrerupere a acesteia;

• realizarea unor cereri de revocare a măsurilor preventive luate împotriva clientului și pentru eliberarea provizorie sau condiționată a acestuia.

Astfel, asistența unui avocat Iasi specializat în Drept penal cum este avocatiasiduhnea.ro îți poate garanta faptul că vei beneficia de cea mai bună apărare posibilă, că vei fi găsit nevinovat sau că, în cazul în care îți recunoști vinovăția, vei beneficia de cea mai blândă pedeapsă prevăzută de lege.

Nu te lăsa la voia întâmplării, atunci când este vorba despre viața și libertatea ta! Apelează la un profesionist, pentru o apărare de calitate!

De ce tot mai mulți oameni preferă să fie singuri și nu într-o relație, în ziua de azi. Ce explicații există... (P) Cum întreții discurile de vinil second hand? Uite 5 sfaturi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x