Antena Căutare

Panică în Capitală, casă în flăcări. Incendiul a pornit din holul locuinței și s-a extins rapid

A fost panică, aseară, în sectorul 2 al Capitalei, după ce o casă a luat foc. Înăuntru se aflau o bătrână şi fiul său. Vecinii au sunat, speriaţi, la 112.

A fost panică, aseară, în sectorul 2 al Capitalei, după ce o casă a luat foc. Înăuntru se aflau o bătrână şi fiul său. Vecinii au sunat, speriaţi, la 112.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns de urgenţă la faţa locului şi i-au ajutat pe cei doi să iasă, înainte să se petreacă o tragedie.

Alarma s-a dat aproape de ora 22. Oamenii din zonă povestesc că au simţit miros de fum şi au alertat imediat pompierii. Focul a izbucnit în holul de la intrarea în casa bătrânei. În doar câteva clipe s-a extins, iar flăcările se vedeau de departe.

Pentru că locuinţele din zonă sunt aproape una de cealaltă, vecinii s-au gândit la ce e mai rău.

Mai multe echipaje de pompieri, cu 4 autospeciale, dar şi o ambulanţă SMURD au ajuns de urgenţă. Salvatorii au ajutat-o pe bătrână şi pe fiul ei să iasă din casă la timp şi, din fericire, aceştia nu păţiseră nimic. Incendiul a fost stins în câteva zeci de minute.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla de la ce a izbucnit incendiul.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Comunitatea LGBT își cere drepturile. Marșul Cluj Pride 2018 a început aseară în fața Sălii Sporturilor... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 24 iunie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x